Repte didàctic i musical

Activitat formativa, dirigida especialment al públic infantil, partint de la premissa que la cançó és l’element bàsic per a estructurar el bon ensenyament musical, és un excel·lent mitjà d’expressió voluntària i constitueix un element important de la formació humana.

La cançó desenvolupa la percepció auditiva i les experiències emocionals, físiques i mentals, sempre que estiga ben dirigida. A més, el cant coral com a treball en equip, desperta el sentiment de solidaritat: escoltar, veure i viure des del conjunt.

En definitiva, des d’aquest projecte se’ns planteja tot un repte didàctic i musical, el qual caldrà anar consolidant tant o més que l’artístic: l’objectiu social de promocionar la  participació activa dins del Cor de Xàtiva. A més, les portes per participar en aquet projecte estan obertes al públic en general.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close